-پاسخ آیت الله سیستانی درباره لباس مشکی در محرم وصفر
-پاسخ آیت الله خامنه ای درباره افطار کردن با تربت امام حسین علیه السلام
-دست زدن همراه با شادي و خواندن و ذكر صلوات بر پيامبر اكرم و آل او(ص) درجشن هايي كه به مناسبت ايام ولادت ائمه(ص) و اعياد وحدت و مبعث برگزار مي شود چه حكمي دارد؟ اگر اين جشن ها در مكانهاي عبادت مانند مسجد و نمازخانه هاي ادارات و يا حسينيه ها برگزارشوند، حكم آنها چيست؟
-پاسخ آیت الله شبیری زنجانی درباره جشن عروسی در ماه محرم وصفر
-پاسخ آیت الله مکارم شیرازی درباره اصلاح و آرایش در ماه های محرم و صفر
-پاسخ آیت الله روحانی درباره جنگ عایشه با امیرالمؤمنین (علیه السلام) از همه گناهان بدتر بود
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز روز عید غدیر
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز عید غدیر
-پاسخ آیت الله حکیم در باره افضل بودن حضرت علی علیه السلام از بقیه ائمه وپیامبران
-پاسخ آیت الله وحید خراسانی درباره سیگار کشیدن در ماه رمضان

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.

  کد مطلب:15100 شنبه 1 فروردين 1394 آمار بازدید:7

آيا توبه بر گناهي كه انسان اميد به ترك آن ندارد صحيح است ؟
بلي، يأس از رحمت خداوند گناهي بزرگ است، مگر خود اونفرموده است: «به آن بندگانم كه با عصيان بر نفس خويش اسراف كردند، بگو:هرگز از رحمت خدا نااميد مباشيد، البته خدا گناهان را خواهد بخشيد كه اوبسيار آمرزنده و مهربان است.»
و پيامبرش فرمود : «التائب من الذنب كمن لا ذنب له ؛ توبه كننده از گناه همانندكسي است كه گناهي نكرده است» (بحار ، ج 2 ، ص 154) پس چرا از رحمت اومأيوس باشيم؟!
به فرمودة امام سجاد (ع) در دعاي ابوحمزه : «خدايا آن گاه كه به گناهانممينگرم آه از نهادم بر ميآيد و جزع و فزع ميكنم و آن گاه كه به كرم تومينگرم طمع ميكنم».
بازآ بازآ هرآنچه هستي بازآگر كافر و گبر و بتپرستي بازآ
اين درگه ما درگه نوميدي نيستصدبار اگر توبه شكستي بازآ
سفارش ما به شما اين است كه وقتي توبه ميكنيد، عزم راسخ داشته باشيد كهديگر گناه نكنيد و گذشتة خود را فراموش نماييد.
ولي براي از دست دادن اين حالت بايد ارادهاي جدي و قوي داشته باشيد واز انجام هر گناهي هر اندازه هم به نظرتان كوچك و سطحي ميآيد اجتنابورزيد. در اين رابطه به برنامهاي كه پيشنهاد ميشود به مدت 40 روز عمل
كنيد و نتيجه را در صورت تمايل براي ما ارسال داريد. اميد است انشااللهموفق شويد: 1) كتابهاي اخلاقي از قبيل كتاب گناهان كبيره را مطالعه كنيد. 2)هر روز صبح با خدا «شرط» كنيد كه امروز گناه نميكنم. در طول روز كاملامراقب رعايت اين شرط باشيد و جدا بكوشيد براي اولين بار از آن تخلفنكنيد. شب هنگام خواباعمال روزتان را وارسي كنيد. اگر مرتكب گناهشدهايد تعداد دفعات آن را ثبت كنيد و براي مبارزه با آن توبه نماييد و برايخود تنبيهي قرار دهيد مثلا تصميم بگيريد با دوستي كه او را بسيار دوستداريد يك روز رفت و آمد و گفت وگوي غير ضروري نكنيد يا در جايي كهبيشتر احتمال گناه هست شركت نكنيد يا يك روز روزه بگيريد. شرح اين عملرا نيز در ستون واكنش ثبت نماييد. فرمي در اين زمينه تهيه كنيد و تمام چهلروز را با ذكر تاريخ به دقت طبق آن عمل كنيد.

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.